Σάββατο 20 Φεβρουαρίου 2010

Σχολιασμός ψηφοφορίας

Η ψηφοφορία με θέμα "Το Final Fantasy είναι faggotry;" έκλεισε.

Ώρα να σχολιάσουμε.

Στατιστικά, υπήρξε μαζική συμμετοχή (6 ψήφοι), 4 υπέρ, 2 κατά. Το ΔΞ/ΔΑ δεν έπαιξε και χαίρομαι που έχουμε υποψιασμένο κοινό.

Επι της ουσίας τώρα. Γιατί την δημιούργησα; Γιατί όταν ένα παιχνίδι παίρνει τον χαρακτηρισμό JRPG αυτόματα μπαίνω σε "προκατάληψη mode" και το μισώ. Γιατί; Τέσσερις λόγοι:
  1. Turn-based σύστημα μάχης: Δεν μπορώ να περιμένω τη σειρά μου, θέλω να ορμήξω και να τους τσακίσω!
  2. Random encounters: Το πάνω είναι που κάνει τις μάχες μπελά. Αυτό είναι που κάνει την εξερεύνηση μπελά. Δεν μπορείς να επιλέξεις πότε θα κάνεις μάχη. Θα κάνεις όποτε γουστάρει το σύστημα.  Προχωράς σε ένα μέρος που είναι άδειο. Το βλέπεις ότι είναι άδειο. Και ξαφνικά τηλεμεταφέρεσαι σε ένα άλλο μέρος που ΜΟΙΑΖΕΙ με το αρχικό και είναι τίγκα στους εχθρούς. WTF. Να παραδεχτούμε όμως ότι στην ΔΩΔΕΚΑΤΗ συνέχεια του franchise το συνειδητοποιήσαν και το καταργήσαν.
  3. Fucking loooooooong animations: Καλείς τον Bahamut βρε αδερφέ να ρθεί να τα κάνει κώλο. Τον βλέπεις να κατεβαίνει πολύ εντυπωσιακά από ένα βουνό, κάνει μια πολύ uber elite πόζα για φωτογραφία, παίρνει βαθιά ανάσα, και φουυυυυ τα γαμάει όλα. Λες "ουάου". Την 50ή φορά που θα δεις όλο αυτό το σήριαλ όμως θα είσαι εσύ αυτός που θα κάνει φουυυυυυυυ.
  4. Ωθούν τους Ιάπωνες σε απίστευτα επίπεδα faggotry:



Βέβαια έχουν και τα καλά τους. Ωραίες ιστορίες. Αυτό.

Ο υποψιασμένος αναγνώστης θα δει στη λίστα μου ότι έχω τερματίσει και 'γώ ένα FF και δικιολογούμαι: GOD BLESS ROM HACKING! Με cheat το τερμάτισα για να τελειώνουν γρήγορα οι μάχες και να παρακολουθώ μόνο την ιστορία.

Αν κάποιοι ψήφισαν υπέρ για άλλους λόγους, ας τους παραθέσουν. Επίσης αυτοί που ψήφισαν κατά, θα 'θελα πολύ να μου πουν αν έχουν όντως παίξει κάποιο FF (ή ακόμα χειρότερα να το χουν τερματίσει) ή απλά είδαν μια μέρα ένα AMV σαν αυτό....



...και συγκινήθηκαν επειδή τους θυμίζει το Τσικιτίτας;

Αναμένω σχολιασμό. Over και out.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Άντε, πες και συ τη μαλακία σου...