Δευτέρα 24 Μαΐου 2010

When this, fucks this

"-Τι συμβαίνει όταν διασταυρώσεις ένα σκαντζόχοιρο με μια καμηλοπάρδαλη;
-Δε ξέρω.
-Μια μακριά οδοντόβουρτσα."

Αρκάς


Γεια σας πιστοί μου(...) αναγνώστες! Ναι, είναι άλλο ένα από τα ποστ που λατρεύετε και μόνο εγώ μπορώ να σας προσφέρω. Ο τίτλος και το quote σας προϊδέασαν για το τι θα δείτε. Είναι μια ιδέα που όλους μας έχει απασχολήσει. Στο ίντερνετς εκφράζεται κάπως έτσι:

Στην πιο lame εκδοχή βλέπουμε κάτι τέτοιο σε διαφημίσεις στο Facebook με τον πιο συνήθη τίτλο να είναι "Η εικόνα αυτή είναι αληθινή η ψεύτικη; 95% των ανθρώπων κάνουν λάθος! Απόδειξε μου πόσο μαλάκας είσαι κάνοντας κλικ εδώ!"

Photobucket

Αρκετά με τις εισαγωγές όμως. Πάμε να δούμε τι συμβαίνει στον μαγικό κόσμο των games. Τι συμβαίνει πχ όταν διασταυρώσουμε Zelda με Team Fortress 2; Αυτό:


Εδώ συνήθως γράφουν "κάντε κλικ για μεγέθυνση" σε παρένθεση, αλλά σοβαρά ΚΑΝΤΕ ΚΛΙΚ ΓΙΑ ΜΕΓΕΘΥΝΣΗ! Όποιος το 'κανε είναι τουλάχιστον θεός. Προσέξτε το λογότυπο: αντί για Hylian Shield και Master Sword έχει βάλει Razorback και Kukri! Παίζει Jarate αντί για Ocarina και δίνει Bonk! Atomic Punch στην Epona! ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ!

H Zelda όμως μας βγήκε τσαπερδονοκωλοσφυρίχτρα και δεν αρκείται στον έναν άντρα και τελευταία της γυάλισε και ο Master Chief.



Τι κάναν πάλι αυτοί οι θεοί; Πήρανε το μοντέλο της Hyrule και το βάλανε στη μηχανή του Halo. Φτιάξανε και μερικά όπλα που προσομοιώνουνε τα αντίστοιχα από SPARTANs και Covenant αμφότερους και τσαααακ!

Το μεγάλο σκάνδαλο βέβαια ξέσπασε όταν Gordon Freeman και Mario εκδήλωσαν τις bi-curious τάσεις τους και ο καρπός του έρωτά τους είναι αυτός:



Όλα τα λεφτά είναι που αντικατέστησαν το μανιτάρι με HEV suit και το λουλούδι με όπλα. Machinima θα μου πεις, είναι οι ίδιοι που κρύβονται πίσω από αριστουργήματα όπως το "Dude, where's my mount?" και "Chuck Norris in Oblivion". Ρίξτε ένα βλέφαρο και σ' αυτά.

Αυτά για σήμερα. Φιλάκια ρουφηχτά.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Άντε, πες και συ τη μαλακία σου...