Παρασκευή 10 Σεπτεμβρίου 2010

When this, fucks this part2

Μετά την ΤΕΡΑΣΤΙΑ επιτυχία του πρώτου μέρους, έρχεται το δεύτερο μέρος των μπασταρδεμένων videogames!!


Team Portress

Εδώ μιλάμε για αιμομιξία, καθώς και τα δύο βύζαξαν το γάλα της μαμάς Valve. Απολαύστε:



Sweeeet!!


Grim Fandango - Counter-Strike

Ο καλύτερος τρόπος για να ιντριγκάρεις έναν counterά να γνωρίσει και μια πλευρά του gaming που βρίσκεται πέρα από την περιοχή "βλέπω-στοχεύω-κλικάρω". Κύριες και κύριοι, ο Manny Calavera αναλαμβάνει δράση:




Scoutman

Δε σας κρύβω, όταν το είδα γούρλωσα τα μάτια μου και είπα: "ΚΑΙ ΓΑΜΩ ΤΙΣ ΙΔΕΕΣ!". Είναι το υβρίδιο μεταξύ Megaman-X και Team Fortress 2 (έχει τη τιμητική του στο παρόν άρθρο). Για όσους δε θυμάστε ή δε ξέρετε το concept του Megaman-X ήταν να αντιμετωπίσεις 9 διαφορετικούς εχθρούς, με όποια σειρά θέλεις, μέχρι να τους νικήσεις όλους. Ο καθένας σου δίνει μια νέα δύναμη στην οποία είναι αδύναμος ένας από τους υπόλοιπους 8, έτσι υπάρχει μια ενδεδειγμένη σειρά που πρέπει να ακολουθήσεις, αλλά δεν είναι υποχρεωτική και δεν είναι γνωστή εκ των προτέρων. Φαντάστείτε τώρα όλο αυτό με τους χαρακτήρες του Team Fortress 2. Holly.Fucking.Shit.
Και τώρα τα κακά νέα. Δεν είναι καν υπο ανάπτυξη, είναι απλά η ιδέα ενός animator στο deviantART, αυτό όμως δε σημαίνει ότι δε μπορούμε να προσευχόμαστε στο καλό θεούλη ότι θα 'ρθει η μέρα που θα έχουε αυτό το δημιούργημα στα χέρια μας!
Σας δίνω μια εικόνα, και ένα λινκ με όλη τη γκαλερί. Ενθουσιαστείτε.


Scoutman BG 1: 800x600 by ~AgentMidnight on deviantART

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Άντε, πες και συ τη μαλακία σου...