Δευτέρα 20 Σεπτεμβρίου 2010

Φαταλιτίες

Ναι, κυρίες και κύριοι είναι γεγονός, θα δούμε κι άλλα fatalities επί της μεγάλης οθόνης, αυτή τη φορά υπό τον τίτλο Mortal Kombat: Rebirth. Αυτή τη φορά θα δούμε μια αστυνομική(;) ιστορία η οποία ουδεμία σχέση με τα αυθεντικά MK, απλά δανείζεται κάποιους χαρακτήρες. Πάρτε μάτι κι ένα τρέιλερ.



Καταλάβατε τι παίζει. Οι "κακοί" του Outworld τώρα είναι απλά serial killers οι οποίοι πρόκειται να μαζωχτούν σε ένα τουρνουά πολεμικών τεχνών το οποίο διοργανώνεται από τον Shung-Chung. Οι ντετέκτιβ που ερευνούν την υπόθεση, Sonya Blade και Jax (ποιοι άλλοι;), στέλνουν τον  Scorpion σε undecover αποστολή για να τους ξεπαστρέψει. Κάποιοι από τους χαρακτήρες που φαίνονται είναι ο Johnny Cage, ο Reptile και ο Bara... μια μισό λεπτό.... ΠΩΣ ΚΑΝΑΝ ΕΤΣΙ ΤΟΝ BARAKA;;;;;;; ΕΙΣΤΕ ΣΟΒΑΡΟΙ;;;; Δείτε λίγο πως ήταν ο Baraka στο ΜΚ2.

https://blogger.googleusercontent.com/img/b/R29vZ2xl/AVvXsEgooLTcLAZV1FDVTrd6kxRDqlnj-DaVPA8r2CkGcCcrmj93FI5nnM4gbe02A3gsqXv8UII1M-beV-9gHAp_rz_xcPfKL1EnBzJdXwEpV5L7W1C1ENVb4tv9KPMdzrgGT7nGEbmTBvMgPoE/s320/baraka.gif

Πως εξηγείται όλο αυτο;;;; Με 4 πολύ απλά βήματα:
  1. Έκατσε 7 μερόνυχτα στο solarium.
  2. Κατάπιε αμάσητα 3 κιβώτια Capilarine.
  3. Πήγε ένα ταξιδάκι στη Τζαμάϊκα και έγινε brathah.
  4. Ε, και μια τελική πινελιά έφτιαξε και τα δοντάκια στην Ιακωβίδου γιατί είναι και μουρντάρης.

ΤΙ ΣΑΣ ΦΑΙΝΕΤΑΙ ΤΟΣΟ ΠΕΡΙΕΡΓΟ ΠΙΑ;;; Τώρα είναι έτοιμος να κατέβει και για πρόεδρος.


Ένα μόνο να ευχηθούμε, να 'ναι καλύτερο από το Annihilation (αν και για να φτιάξεις ταινία χειρότερη απ' το Annihilation απαιτεί προσπάθεια...).

Αυτά για σήμερα, τσάγια.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Άντε, πες και συ τη μαλακία σου...