Κυριακή 4 Δεκεμβρίου 2011

Ο τζάμπας ζει ακόμα;

Και ΔΕΝ αναφέρομαι σε αυτόν τον Τζάμπα:




Μιλάω για παλιές μου αγάπες που ξαφνικά το γυρίσαν σε f2p. Κρίση; Ζηλέψαν τον Ζύνγκα; Δε ξέρω αλλά πάμε να δούμε περι τίνος πρόκειται και πόσο ανταποκρίνονται στις προσδοκίες μας.



All Points Bulletin Reloaded

Πρέπει να θυμάστε που σας έπρηζα με αυτό. Τι έγινε λοιπόν; Με το πανάκριβο retail box και το περίεργο σύστημα χρονοχρέωσης οι servers της RealTime Worlds βαρούσαν μύγες. Οπότε μια ωραία πρωία, το πούλησε όπως ήταν επιπλωμένο σε μια άκυρη εταιρία εν ονόματι GamersFirst. Με μια πρώτη ματιά φαίνεται να ειδικεύεται στην εξαγορά ναυαγίων γιατί είδα στο δυναμικό της και το Fallen Earth που επίσης ξεκίνησε από αλλού και πήγε άπατο. Και τι κάναν λοιπόν αυτά τα καλά παιδιά αντί να αλλάξουν μόνο το μοντέλο πληρωμής (το οποίο και μας ενδιέφερε); Βάλαν το χεράκι τους παντού ΚΑΙ ΤΟΥ ΓΑΜΗΣΑΝ ΤΑ ΠΡΕΚΙΑ! Όχι μόνο έχουν ένα σωρό 3rd party εφαρμογές να τρέχουν παράλληλα γιατί βαριόντουσαν να βάλουν ενσωματωμένο voice chat και anti-cheat, όχι μόνο πιάνει 1 frame ανά 2 ΓΑΜΗΜΕΝΑ ΔΕΥΤΕΡΟΛΕΠΤΑ, αλλά έχει και ένα bug που κάνει το σύστημα να κολλάει τελείως, σε σημείο που δε σε σώζει ούτε το Ctrl+Alt+Delete και πρέπει να πατήσεις το Reset απ' το κουτί με κίνδυνο να κάψεις δίσκους, μητρικές κοκ... Και τι λέτε να φταίει γι' αυτό το bug; Το ότι είχες την τρελή απαίτηση να παίξεις και με ήχο. Αν απενεργοποιήσεις τη κάρτα ήχου παίζει μια χαρά και μπορείς να απολαύσεις ένα slide show που τη μια στιγμή ο χαρακτήρας σου τρέχει, την άλλη είναι οριζόντια, και δεν άκουσες καν το μπαμ. ΑΝΤΕ ΚΑΙ ΓΑΜΗΣΟΥ GAMERSFIRST!


ΓΚαύλα όμως η δικιά μου ε; ε; ε; ε;

Ετυμηγορία: FAIL


Lineage II

Από τις 30 Νοεμβρίου και έπειτα η NCSoft αποφάσισε να απελευθερώσει το δημοφιλή της τίτλο, γιατί οι private servers ξεφυτρώναν σαν τα κεφάλια της Ύδρας. Η αλήθεια είναι ότι τελευταία φορά δοκίμασα L2 το 2006. Ε, από τότε, καμία σχέση. Ήδη ήταν στο 4ο expansion και από τότε έφαγε άλλα 5, τα γραφικά και τα μενού αγνώριστα, βάλανε cutscenes, πιο ενδιαφέροντα instances, ανεβάσαν το level cap, όλα ωραία και καλά. Μετά την απελευθέρωση όμως μπούκαρε ο κάθε γύφτος (συμπεριλαμβανομένου του γράφοντος) και έφερε μαζί και το τσαντίρι του. Όλοι οι σέρβερ είναι μονίμως με heavy traffic και έτοιμοι να πέσουν. Από lag δε, ούτε στον εχθρό μου! Σαν να μη έφτανε αυτό ενοποιήσαν τα starting areas σε ένα και έτσι βλέπεις αυτή τη κατάσταση στο Talking Island:



Λες ok, στον έξω κόσμο θα 'ναι πιο αραιωμένοι, πας ένα Gludio και βλέπεις αυτό:



Ούτε συγκέντρωση των αγανακτισμένων τόσο κόσμο!

Ετυμηγορία: FAIL


Team Fortress 2

Το TF2 ποτέ δεν είχε συνδρομή, καθώς βασίζεται σε private servers, τώρα όμως αποφασίσαν να δίνουν τζάμπα και την εγκατάσταση. Οπότε χωρίς πολλά-πολλά και ιδιαίτερες συστάσεις...



Ετυμηγορία: EPIC WIN!!!

2 σχόλια:

  1. Το APB ήθελα να το τρέξω και εγώ, αλλά έμεινα στο ήθελα λόγω τεχνικών προβλημάτων (laptop). Από τα trailers και το γαμάτο soundtrack με τους Audio Bullys, με είχε ψήσει άσχημα. Μάλλον καλά έκανα.
    Για το L2 δεν το συζητάω καν, συμφωνώ και είχα αυτή την άποψη από την τελευταία φορά που το έπαιξα κάπου στο 2005. C2 αν δεν κάνω λάθος. Μπαίνει ο κάθε τελεμές και μου τσατίζει τα τρυφερά μου με τα καγκουριλίκια μου.
    Το TF2 από την άλλη γαμάει, κι άσε τους μαλάκες να το υποτιμάνε, ότι και καλά είναι για γυναίκες και noobia που αποτύχανε στο επίσης noobικο COD (σσ. το Κοντ 4 γαμάει σύμπαντα) αντί να παίξουν κάνα FPS της προκοπής hardcore και έτσι τύπου Red Orchestra ξέρω γω.

    Ωραίο αρθράκι, γιατί συμφωνώ 100%, αλλιώς θα ήταν βλακεία αρθράκι. Όχι ντάξει, ωραίο είναι έτσι κι αλλιώς, πλάκα κάνω.

    ΥΓ: Πήγα να σε κάνω add για το TF2, αλλά βρήκα κάνα 17-18 γαμιολαραίους με το ίδιο όνομα και δεν έκανα τίποτα τελικά.
    Καλή χρονιά σε όλους τους καριόληδες.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Εγώ δεν έχω ακούσει κανέναν να το υποτιμάει. Απλά δε το ξέρουν.
    ΥΓ1: Ψάξε με στο group TF2GR, πόσοι γαμιολαραίοι να υπάρχουν εκεί.
    ΥΓ2: Εγώ ξέχασα το δικό σου tag. :P
    ΥΓ3: Gimme those chemicals, gimme that stash...

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Άντε, πες και συ τη μαλακία σου...